Årets ildsjæl blev valgt fredag aften.

De nominerede var:
  • Kaj Fjendbo: Kaj er meget aktiv, har lavet mange fine udsmykninger i byen. Han er frivillig i Bizz Art og spiller domino med dem der vil. Og så er han knagende god til at skaffe penge hjem til sin kunst som præger byen. Han gør meget for landsdel og by. Han er nytænkende, og har mange gode ideer.
  • Gunhild Rasmussen: Der er næsten ikke den forening hun ikke har været med i og hun var formand for Menighedsrådet i 20 år. Nu er hun formand i Ældrerådet. Hun har i mange år gjort et stort stykke arbejde for Rødding og gør det stadig.
  • Emil Simonsen: Har i mange år været et aktiv for områdets foreninger. Han har igennem årene lagt mange timer i Spøttrup Kulturhal, både i bestyrelsen og med praktiske renoveringsopgaver. Nu er han også blevet en del af det praktiske team i Pometet på Nørremarken. Emil er rigtig god til at igangsætte praktiske opgaver og går gerne selv foran i det fysiske arbejde. Senest har han planlagt udvidelsen af atletikklubbens klubhus med en stor overdækket terrasse og har selv udført 75% af det praktiske arbejde. Som altid med omhyggelig håndværksmæssig udførelse.

Prisen gik til Kaj Fjendbo