Hesthave

Hesthave er det perfekte sted til større arrangementer, hvad enten det drejer sig om kurser, ferier, familiefester, firmaarrangementer eller et romantisk herregårdsbryllup. “Hesthave” er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår som et topmoderne luksus-feriedomicil, der er smagfuldt indrettet med ejerens stilsikre sans for såvel antikviteter som moderne design.

Stedets jordtilliggende på 41.000 m2 er til dels anlagt som et fantastisk parkanlæg, hvor man kan indtage sin eftermiddagste i det lille lysthus, mens man nyder udsigten over søens blanke vand. Og er vejret til en hyggelig grillaften, kan man tilberede og nyde aftensmaden i det udendørs grillhus.

Vi har tænkt på alt lige fra herreværelse med billardstue til aktivitetsrum over et imponerende badelandskab med swimmingpool, sauna og spabad. Desuden ligger en 210 m2 stor, uopvarmet hal (betongulv) til tennis og badminton, samt et grillrum på 120 m2  i umiddelbar tilknytning til huset. Er man til golf, findes der også to store 18-hullers golfbaner i nærheden.

“Hesthave” er velegnet til handicappede.

Læs mere på hjemmesiden hesthave.dk